Bent u benieuwd naar onze molen? Zoekt u een locatie voor een leuk uitje in omgeving Eindhoven? Bent u op vakantie in het pittoreske Oirschot en zoekt u een leuke activiteit? Of bent u gewoon een Oirschotenaar die meer wil weten over de historie van Oirschot? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij verzorgen rondleidingen door de molen op maat. Wij hebben geen vaste rondleiding tijden. Maar bent u minimaal met 5 personen dan plannen wij graag een rondleiding voor u in! Een korte rondleiding, een uitgebreide rondleiding, of zelfs een rondleiding in combinatie met een molenaarslunch. Het is allemaal mogelijk! Kijk hieronder voor de standaard arrangementen. Heeft u zelf nog andere ideeën dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag willen we u vragen de rondleidingen vooraf te reserveren. Dit kan via onderstaand contactformulier of direct via +31 499 325 322

Arrangementen:

Korte molen rondleiding (min. 10 personen)

  • Rondleiding van een half uur met gids

Prijs; 3,50 euro per persoon *

 

Uitgebreide molen rondleiding (min. 5 personen)

  • Welkomst graanjenever neutje (voor de BOB een frisje)
  • Rondleiding van een uur met gids inclusief een klein proeverijtje van onze diverse eigen gebakken molenaarsbroodjes met olijfolie en gezouten boter.

Prijs; 9,50 per persoon *

 

Uitgebreide rondleiding met molenaarslunch (min. 5 personen)

  • Welkomst graanjenever neutje (voor de BOB een frisje)
  • Rondleiding een uur met gids
  • Afsluitend met een molenaarslunch van diverse soorten ambachtelijk gebakken broden met een huisgemaakt bierstoofkroketje, diverse soorten kazen en heerlijke gedroogde hammen.

Prijs; 22,50 per persoon *

 

*de opbrengst van de rondleiding komt geheel ten goede aan “onderhoud” molen

Zie hier onze menukaart