Onze molen in Oirschot is een uniek rijksmonument. Wat we willen delen met iedereen. Een plek in Oirschot waar iedereen samen kan komen. Hoe kan dit beter dan onder het genot van een hapje en een drankje? Bij restaurant Visit Wieke zijn twee passies van de eigenaren samengekomen. De passie voor het eren en het gebruiken van de molen en de passie voor het bourgondische leven. Goede wijnen, lekker eten en heerlijke speciaal biertjes zijn daar een belangrijk onderdeel van. Visit Wieke maakt in haar restaurant gebruik van verse producten en streeft ernaar zoveel mogelijk ambachtelijk te maken. Zo maken we onze eigen bourgondische bierstoofkrokketten, bakken we onze eigen appeltaart en wordt ons brood vers gebakken van ons eigen gemalen meel. Wij houden van eigentijds kwalitatief goed eten. Waar een diversiteit aan goede wijnen perfect op aansluit. Met een persoonlijke vinoloog in het restaurant bent u ervan verzekerd dat u op dit gebied niets tekortkomt!

Wij bieden dan ook wijnarrangementen en wijnproeverijtjes aan, bijpassend bij het seizoen en de gerechten. Maar ook voor de bierliefhebber hebben wij als officieel Brand proeflokaal met daarnaast een breed assortiment van diverse andere bieren genoeg om uit te kiezen. U bent van harte welkom om van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 19.00 in ons restaurant in Oirschot te komen proeven! Is het gezellig en blijft het avondzonnetje nog even hangen dan blijven wij gewoon gezellig wat langer open!

Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Dat kan. Klik hiervoor op onderstaande button. Wilt u iets anders, bent u met een groep en heeft u speciale wensen zoals een BBQ van onze Greenegg Smoker? Er zijn vele mogelijkheden. Wees welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

 

Zie hier onze menukaart